Publikace: Uzení - Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky - Schmid Jeremy. Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit a vyudit různé druhy masa a dalších potravin, aby byl výsledek co nejlepší. Každou kapitolu doplňují recepty, ve kterých zazáří potraviny, které jsme si sami vyudili. Udit... Celý popis
Koupit za 314 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Uzení. Jak naložit a připravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky - Jeremy Schmid
Doprava:
48 Kč
Skladem
314 Kč
Koupit za 314 Kč
Uzení - Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky - Jeremy Schmid
Doprava:
29 Kč
Skladem
292 Kč
Koupit za 292 Kč
Uzení
Doprava:
49 Kč
Skladem
297 Kč
Koupit za 297 Kč
Uzení
Doprava:
72 Kč
297 Kč
Koupit za 297 Kč
Uzení - Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky - Schmid Jeremy
Doprava:
85 Kč
Skladem
390 Kč
Koupit za 390 Kč
Popis
Publikace: Uzení - Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky - Schmid Jeremy. Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit a vyudit různé druhy masa a dalších potravin, aby byl výsledek co nejlepší. Každou kapitolu doplňují recepty, ve kterých zazáří potraviny, které jsme si sami vyudili. Udit můžete nejen maso, ale také sýry, ořechy, vejce a samozřejmě i zeleninu a ovoce a sůl. Publikace: Uzení - Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky - Schmid Jeremy.
Parametry
Žánr | kuchařky |
Rok vydání | 2018 |
Nakladatelství | Grada |
Autor | Jeremy Schmid |
Počet stran | 160 |
Výrobce | Grada |
Vazba | Pevná bez přebalu lesklá |
Jazyk | české |
Váha | 454 gramů |
ISBN | 978-80-271-0652-3 |