Publikace: Uzení - Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky - Schmid Jeremy. Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit a vyudit různé druhy masa a dalších potravin, aby byl výsledek co nejlepší. Každou kapitolu doplňují recepty, ve kterých zazáří potraviny, které jsme si sami vyudili. Udit... Celý popis

Koupit za 314 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších
Zobrazit další nabídky

Popis

Publikace: Uzení - Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky - Schmid Jeremy. Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit a vyudit různé druhy masa a dalších potravin, aby byl výsledek co nejlepší. Každou kapitolu doplňují recepty, ve kterých zazáří potraviny, které jsme si sami vyudili. Udit můžete nejen maso, ale také sýry, ořechy, vejce a samozřejmě i zeleninu a ovoce a sůl. Publikace: Uzení - Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky - Schmid Jeremy.
Zobrazit více

Parametry

Žánr kuchařky
Rok vydání 2018
Nakladatelství Grada
Autor Jeremy Schmid
Počet stran 160
Výrobce Grada
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
Jazyk české
Váha 454 gramů
ISBN 978-80-271-0652-3
Zobrazit více parametrů